Direktlänk till inlägg 21 juli 2013
Detta är igjentligen inte ett recept, då man absolut kan leka med smakar efter sin egen smak. Nogon tycker det er super godt när det är jätte starkt, mens andra inte vill ha det så starkt, så att det är inga fasit recept, men jag lägger den till uansett.
Kycklingben tycker jag är det godaste på hela kycklingen. Det tar noget länger tid att steka, men smaken är bettre tycker jag. så det är värd det. man kan steka upp ett gjeng och bara moffa om man vil eller man kan ha det som en middagsrett. Om man önsker att ha dom på en buffet så rekomanderar jag att man har lite aluminiumsfolie på skaftet ved servering. Då blir det inte så kladdig :)
Det här behöver du till mina Hot hot kyckling:
2 kycklingben pr portion som en sidorätt ( 3 om det är till middag, 1 på en buffet )
KRYDDOR:
Bland kryddorna efter din egen smak. Kom i håg att smaka för du har dom på kyckling benen, så att styrken blir efter din egen smak.
Ha kyckling benen i en ildfast form og ha över lite olivenolja.
Grädda benen i ca 35 minuter ved 180`C . Inner temperaturen skall vara 75`C
Server dom gerna med litt frisk hakkad koriander och en yoghurt dressing
Dette blogg innlegget handler ikke om mat denne gangen. Det handler om meg som person og medborger. Men jeg vil si en ting först. Jeg er ikke rasist. Sånn att det er oppklart fra förste stund. Jeg synes det er litt skremmende faktisk...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 |
|||
29 |
30 | 31 |
|||||||
|