Direktlänk till inlägg 1 augusti 2013
Om teksten ikke virker så veldig tilltalende, så skal jeg si dere att det var en ekstrem god middag i går. Jeg er nå inne i en periode der jeg pröver å läre meg å legge fint opp på tallerken, samtidig som att maten skal väre utsökt. Jeg og en venninde skal lage til en 3 retters på Lördag, men för det har jeg tatt den vanlige hverdagsmaten og bare gjort det fint på tallerken.
KLASSISK WALDORFSALAT:
Vel, det lyder kanskje ikke så spennende, men det er veldig godt, du har litt syrlighet, litt södme, crispy biter, flöyelsmyk krem. Tja, den har det som man behöver i en salat synes jeg.
Jeg har desverre ikke ikke mengder på det forskjellige i dag, da jeg bare smakte meg till.
Men fortvil ikke, du kan ikke gjöre feil :)
eple
Stangselleri
ananas ( jeg brukte hermetisk )
valnötter
Druer ( jeg hadde blå )
litt sitronsaft
Majones
lettpisket kremflöte.
( eventuelt litt pepper )
Du starter först med å piske flöten, rör inn passe mengde majones ( smak)
Hakk grönnsakene i biter, ikke for store, men heller ikke for små. Druene deler du på 2.
Bland alt sammen Unnlat eventuelt valnöttene slik jeg gjorde å ha dem bare på toppen.. ( smak )
Ha salaten i en bolle og pynt på toppen med druer og valnötter
Jeg serverte denne herlige salaten med helstekt biff i skiver og en herlig hjemmelaget remulade :)
Men waldorfsalat kan absolut bare serveres som den er med litt bröd som en forrett eller som supplement på en buffet :)
Dette blogg innlegget handler ikke om mat denne gangen. Det handler om meg som person og medborger. Men jeg vil si en ting först. Jeg er ikke rasist. Sånn att det er oppklart fra förste stund. Jeg synes det er litt skremmende faktisk...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | |||
19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|